Contact opnemen

U kunt Kanzen bereiken via e-mail. Andere manieren zijn lastiger om een antwoord te garanderen in verband met de projecten. Stuur een mail en er komt altijd een reactie.

Zakelijk

Per email een betrouwbare manier voor wederzijds contact.

info@kanzen.nl

Geen social media in verband met de projecten 😉

info@kanzen.nl

Jobs

Ik werk aan projecten alleen, samenwerken voor andere disciplines of kennis : heel graag. Stuur een email.

info@kanzen.nl

Vaak gestelde vragen / FAQ

Hoe beginnen we?

Vaak is het eerste contact via de telefoon. We bespreken een aantal zaken en maken als het past een afspraak. Soms al binnen een week. Tijdens zo’n sessie nemen we alle punten door, uitvoering komt later maar eerst het grote plaatje.

Hoe eindigen we?

Er gaat soms wel veel tijd overheen voordat het klaar is. Bij een kistje van een net omgezaagde boom gaat vaak een jaar voorbij voordat het hout droog genoeg is om te verwerken (een jaar per centimeter ;-). In principe probeer ik elke maand de vorderingen door te geven. Als het project start in principe elke week een voortgangsbericht, per mail, SMS, telefoon.

Aanpassingen?

Als het project gestart is er slechts weinig ruimte voor aanpassingen. Dus goed overleg vooraf is essentieel. Een beetje met het motto “weet-wat-je-uitbesteedt”. Het eindresultaat moet altijd het idee en perfectie uitstralen.

Hoe lang duurt het?

Een houten kistje is, met direct beschikbaar hout, wel in enkele maanden te maken. Als er vers hout nodig is uit de tuin dan duurt het wel een jaar voordat het hout droog genoeg is om te verwerken. Denk aan een jaar droogtijd per centimeter dikte van het hout. Een poppenhuis is prachtig te maken van berkenmultiplex. Dan is het eindresultaat er wel na een paar weken. Iets moois maken kost tijd.

Contact via mail

Eigenlijk alleen de eerste keer per mail een goed contact. Bij een gestart project als eerste een afspraak.

Locatie

Ten Veldestraat 68
3454 EM  De Meern
(Utrecht)
Nederland (Europa)

Contact

info@kanzen.nl

Aan het werk op;

Vrijdag

De rest van de week vaak in de avonden totdat het project klaar is.